Η Εταιρεία

Γεύσεις Σαλιγκαριών Βαγγέλης

snails

O Βαγγέλης, άριστος γνώστης της παραδοσιακής κουζίνας με αρκετά βιώματα από την γιαγιά και τη μητέρα του, με πολλά ταξίδια στον ευρύτερο Ελληνισμό αλλά και με απέραντη αγάπη για τα σαλιγκάρια, σας μεταφέρει έτοιμες στο πιάτο σας πέντε παραδοσιακές συνταγές σαλιγκαριών που όλοι λατρεύουμε.Αναδεικνύοντας τις μοναδικές γευστικές απολαύσεις μέσα από τις παραδοσιακές συνταγές του νησιού αλλά και με τη βοήθεια που του προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία ίδρυσε το εργαστήριο επεξεργασίας σαλιγκαριών στη Λάρνακα.

Εκεί, με σεβασμό στην παράδοση ετοιμάζει τις παραδοσιακές «Γεύσεις Σαλιγκαριών Βαγγέλης». Ο συνεχής ποιοτικός έλεγχος, η τήρηση των κανόνων υγιεινής, η άριστη τεχνογνωσία και ο σύγχρονος εξοπλισμός, η πιστοποίηση από τις αρμόδιες κυβερνητικές και κτηνιατρικές υπηρεσίες με Αριθμό Άδειας CYSN001 EC, με Άδεια Εμπορίας Σαλιγκαριών ΜΜΕΖ 466 και Πιστοποιητικό Έγκρισης των Μονάδων (παραγωγής σαλιγκαριών)CYSN4 006, εγγυώνται την άριστη ποιότητα των παραδοσιακών προϊόντων.

  • Σαλιγκάρια Μπουμπουριστά
  • Σαλιγκάρια Στιφάδο
  • Σαλιγκάρια Γιαχνί
  • Σαλιγκάρι με κέλυφος
  • Φιλέτο σαλιγκαριού

Για την μεταποίηση των σαλιγκαριών χρησιμοποιούμε

  • Helix Aspersa Muller

Προϊόντα τα οποία προέρχονται από τα εκτροφεία παραγωγής της TouchstoneSnails ή από συνεργάτες της που εφαρμόζουν υψηλού επιπέδου προδιαγραφές ποιότητας.

Τα σαλιγκάρια εκτρέφονται σε ειδικά κλειστά εκτροφεία, παραλαμβάνονται στεγνά και καθαρά, αφού προηγουμένως έχουν αποβάλει τα υπολείμματα τροφής και υγρασίας και είναι έτοιμα για κατανάλωση.

Στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο μας γίνεται στο σαλιγκάρι επεξεργασία η οποία έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί με το ISO 9001 και το HACCP από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες.

Η Touchstone Snails είναι καταχωρημένη στο Μητρώο Εμπόρων/Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο ενδοκοινοτικό εμπόριο για σκοπούς εμπορίας σαλιγκαριών με Αριθμό Εγγραφής: ΜΜΕΖ 466.

Οι ιδανικές συνθήκες παραγωγής, το εξαιρετικό φυτικό σιτηρέσιο που τρέφονται αλλά και το μεσογειακό κλίμα αποτελούν την εγγύηση για την άριστη ποιότητα στα σαλιγκάρια Helix προς πώληση ή σαλιγκάρια Escargot.

 Σας απασχολεί από πού να αγοράσετε σαλιγκάρια;

 Ενδιαφέρεστε για κονσέρβες σαλιγκαριών ή κονσερβοποιημένα σαλιγκάρια;

Μάθετε πως τα ζωντανά σαλιγκάρια προς πώληση γίνονται πρώτη ύλη για μαγειρεμένα φαγητά.

Μάθετε όλα όσα θέλετε για την αγορά των σαλιγκαριών και για σαλιγκάρια προς πώληση. Το εμπόριο σαλιγκαριών και η πώληση σαλιγκαριών σας δίνουν την ευκαιρία να αγοράσετε κατεψυγμένα σαλιγκάρια.